Nyhedsbrev pr. 8/8/2016

HEJ ALLE.
Hermed lidt information om status på halbyggeriet.

Det skrider planmæssigt fremad med byggeriet af det der bliver kendt som den nye hal 1 samt renoveringen af resten af huset. Vi forventer stadig at kunne tage den nye hal 1 i brug ved udgangen af september måned

Vi havde onsdag d. 22 juni rejsegilde for den nye hal 1, hvor der blev holdt diverse taler af bestyrelsesformanden, borgmesteren etc. efterfølgende var vi vært for en pølse samt øl el. vand.

Allerede mandag d. 8 august var vi igen klar til at byde velkommen til håndboldspillerne samt eleverne fra efterskolen. Til trods for byggerodet er der plads i hal 2, som er blevet forbedret med nyt LED lysanlæg.

Håndværkerne arbejder hårdt på at blive færdige med de nye omklædningsrum samt toiletter således at de står klar når skoleeleverne vender tilbage fra sommerferien

Der er stadig stor aktivitet på byggepladsen, så det fylder en del – så har man sin daglige gang i området omkring cykelsti, børnehave, skole og hallerne er der god grund til at udvise opmærksomhed pga. al byggeaktiviteten, men vi undskylder at vi larmer og roder, heldigvis kan vi snart se en ende på det og glæder os til at råde over de nye flotte faciliteter.

Svømmehallen åbner igen mandag d. 15 august, for offentlig svømning. Vi benytter stadig indgangen ud mod den nye parkeringsplads. Der arbejdes intenst på hvordan og i hvilke omfang det bliver muligt at renovere svømmehallen ud fra de penge vi formoder at have til rådighed. Vores deadline for dette er ultimo september måned.

Desuden i forbindelse med renoveringen af huset bygger vi et nyt og flot moderne fitnesscenter med helt nye maskiner af mærket CYBEX fra Medicsport.

Skole+ projektet er nu vokset op af jorden og der bliver afholdt rejsegilde på projektet fredag d. 19 august kl. 12.00 på Haarby skole. Vores egen del af skole+ projektet er i øjeblikket til vurdering og godkendelse hos de fonde som udgør skole+ projektet – Realdania, Lokale- og anlægsfonden samt DIF. Vi håber at dette snarest falder på plads.

NB: Reserver allerede nu lørdag d. 22 oktober til stor festaften. Her afholdes årets Giraffest i en udvidet udgave, nemlig som både indvielses og 50 års jubilæumsfest for hallen og det sker alt sammen i et samarbejde mellem Haarby Boldklubs Støtteforening og Haarby Hallerne.